MILLIONLAR KUTGAN KUN VA UNDAN KEYINGI DAVR - Nabiyev Xasan Baxtiyorzoda, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  SSSRning  turg`unlik  holati,  parchalanishi  va undan keying davr haqida maʼlumotlar bayon etilgan.