O‘QUVCHILAR VA INTERNETDAN TO‘G‘RI FOYDALANISH - Jaksilikova Aysanem Xojambergenovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  innovatsion  texnikumlarda  tahsil  olayotgan o‘quvchilarning  internetdan  to‘g‘ri,  samarali  va  xavfsiz  foydalanish  masalalari yoritilgan. Internetning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, undan foydalanishning ijobiy va salbiy jihatlari, shuningdek, raqamli savodxonlikni rivojlantirish yo‘llari ilmiy-uslubiy jihatdan tahlil qilingan.