ЗАМОНАВИЙ ЎҚУВ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДА ПЕДАГОГИК ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Исомиддинова Мохидил Шавкатовна, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация: Таьлим тизимини ривожланиши, баркамол шахсга таълим - тарбияни  тўғри бериб бориш  жонкуяр педагоглар  қўлидадир. Ҳозирги даврда педагогларнинг  касбий  тайёргарлиги,  уларнинг  маҳоратларини  янада юксалтириш,  шарт-шароитлар  яратишга  катта  аҳамият  берилмоқда.  Бу  эса ўкитувчиларга  юксак  даражада  масъулият  юклайди,  энг  аввало  педагог  учун дарснинг сифат ва самарадорлигига эришиш муҳим масалага айланмоғи зарур. Калт  сузлар:  Таьлим,  баркамол,  шахсга,  тарбия,  маҳорат,  юксалтириш,  шарт-шароит, ислоҳотлар.