YANGI TUG'ILGAN CHAQALOQLARDA GIPOTERMIK HOLATNI OLDINI OLISH - Sirojiddinova Xiromon Nuriddinovna,; Iskandarova Vazira Ne’matovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotasiya. Maqolada yangi tug'ilgan chaqaloqlarda gipotermiya holatlarini aniqlash  va  erta  neonatal  davrda  issiqlik  yo'qotishning  asosiy  bosqichini shuningdek,  gipotermiya  rivojlanishiga  olib  keladigan  perinatal  parvarish buzilishlarini  aniqlash  uchun  termometriya  va  issiqlik  zanjirining  barcha bosqichlarini muvofiqligini nazorat qilish ko’rsatilgan.