YAPONIYA TA’LIM TIZIMINING RIVOJLANISHI VA TA’LIM- TARBIYA MASALALARI - Tursunova Nilufar, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  Yaponiya  ta’lim  tizimining  rivojlanishi. Yaponiya davlati ta’lim-tarbiya  masalalariga oid fikr,mulohazalar keltirilgan.