NAVOIYDAN KUCH OLGAN BERDAQ IJODIYOTIDA UMUMINSONIY QARASHLAR TAHLILI - Pardayeva Fotima Sobirjonovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Navoiy  ijodidan  tasirlangan  Berdaqning  yuksak  insonparvarlik ruhi  bilan  sugʻorilgan  adabiy,  ijtimoiy-siyosiy  va  falsafiy  gʻoyalari  hozirga glaballashuv sharoitida ham oʻz tarbiyaviy ahamiyatini saqlab qolmoqda va bugungi hayotimizda yoshlar tarbiyasida foydali va kerakli manba boʻla oladi.