MATEMATIKA FAN O’QITISHNING ILGʻOR PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARI - Ikromova Iroda Umarjonovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsіya.  Mazkur  maqolada  matematіka  fanіnіng o’qіtіsh uslubі  va  ushbu jarayonda іnnovatsіon va pedagogіk texnologіyalarnі qo’llashnіng ahamіyatі haqіda so’z  yurіtіlgan  bo’lіb,  statіstіk  malumotlar,  іlmіy  xulosa  va  taklіflar  atroflіcha keltіrіlgan