MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYA HAQIDA - Abdulxayeva Muslima Jahongir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  shaxsning  barkamol  inson  bo’lishida  uning ma’naviyati,  olijanob  insoniy  fazilatlarni  egallaganligi,  bilimdonligi,  kasb    sirlarini mukammal  bilishi  va  amaliy  faoliyatlarida  qo’llay  olishi  ulkan  ma’no  kasb  etishi, bunda    ma’naviyatning  zarur  belgilaridan  biri  iymon-e’tiqod,  vijdonning  butunligi xaqida fikrlar bildirilgan.