MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA LOGOPEDIK FAOLIYATNING MAZMUNI VA ZARURLIGI - To‘lanboyeva Dilshoda Zafarjon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotosiya:    maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkiloti  sharoitida  logopedik faoliyatni tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqilib, uning maqsadi, vazifalari  va  asosiy  tamoyillari  tahlil  etilgan.  O‘qituvchi-logopedning  ishi  mazmui asosiy  yo‘nalishlar  bo‘yicha  batafsil  ma’lumotlar  berilgan.    Maqola  amaliyotga yo‘naltirilgan xususiyatga ega va maktabgacha ta’lim tashkilotida samarali logopedik xizmatni tashkil etish uchun asos bo‘lib xizmat qilishi mumkin.