TARBIYA JARAYONIDA OILA, MAHALLA HAMDA TA’LIM MUASSASALARINING HAMKORLIGINI YO‘LGA QO‘YISH SHAKL VA METODLARI - Matyakupova Farida Qadirbayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada jamiyatimizda sog‘lom avlodni tarbiyalashda oila, mahalla hamda ta’lim muassasasi hamkorligini ta’minlash samarasi haqida qayd etilgan.  Shuningdek,  yosh  avlodga  tarbiya  berishda  oila,  mahalla  va  ta’lim muassasalarining  o‘rni  va  hamkorlikni  yo‘lga  qo‘yish  bo‘yicha  fikr-mulohazalar bildirilgan.