TALABALARNI MUHANDISLIK KASBIGA O‘QITISHDA KOMPETENTLI YONDASHUV ASOSIDA O’QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Eshquvvatov Ulug‘bek Abdulla o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  talabalarni  bo‘lajak  muhandislik  kasbiy faoliyatiga  tayyorlashda  kompetentli  yondashuv  asosida  o’qitish  metodikasining samarali  yo’llari  keltirilgan.  Hozirgi  kunda  talabalarni  kasbiy  faoliyatiga  sifatli tayyorlash  dolzarb  muammolardan  bo’lib  kelmoqda.  Shu  sababli  maqolamizda  talabalarni  bo’lajak  muhandislik  kasbiy  faoliyatiga  tayyorlash  metodikasini takomillashtirish  e‘tiborga olingan.