TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY TARBIYA: YANGICHA YONDASHUVLAR VA INNOVATSION METODLAR - Raxmatov Mustafo Musurmon o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada taʼlim tizimida maʼnaviy tarbiyaning mazmun-mohiyati, uning yosh avlod kamolotidagi o‘rni hamda zamonaviy sharoitda maʼnaviy tarbiyani tashkil etishga  doir  yangicha  yondashuvlar  va  innovatsion  metodlar tahlil qilinadi. Shaxsga yo‘naltirilgan taʼlim, raqamli texnologiyalar integratsiyasi, interaktiv metodlar,  mentorlik  tizimi  va  loyihaviy  yondashuvlarning  afzalliklari  ko‘rsatib berilgan. Maqola taʼlim jarayonida maʼnaviy tarbiyani yanada samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar bilan yakunlangan.