УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ФИЗИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Сайтджанов Шовкат Нигматжанович,; Мирсалихов Баходир Абдусаматович,; Хурсанжонов Жавохир Жамол ўғли, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  умумтаълим  мактабларида  физика  фанини ўқитишда замонавий ахборот технологияларидан фойдаланиш, физик таълимга компетенциявий  ёндашув,  мавзуларни  компютер  мультимедиаси  кўринишида тақдим қилишнинг аҳамияти ҳақида  ёритилган.