TA’LIM SHARTNOMASIDA O‘QITISH BILAN BOG‘LIQ XARAJATLARNI QOPLASH - Baxtiyorova Sevinch Sirojiddin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqola orqali yangi tahrirdagi Mehnat kodeksida qabul qilingan  ishlab  chiqarish  ta’limi  shartnomasida  ko’rsatilgan  xarajatlarni  qoplash, mehnat munosabatlari natijasida yuzaga keladigan o’quvchi va ish beruvchi o‘rtasidagi xarajatlarga oid javobgarlik va mazkur javobgarliknig qanday hollarda qo‘llanilishi shuningdek  jahon  mehnat  qonunchiligi  olimlarining  xarajatlarni  qoplash  borasida bildirgan fikrlarining tahlillari yoritib berilgan.