АГРАР МУҲИТДА ТЎҚИМАЛАРНИНГ ЕМИРИЛИШИ ВА ЭКСПЛУАТАЦИОН ИШОЧЛИЛИГИНИ ЯХШИЛАШ УСУЛЛАРИ - Исаева Махфуза Хамидовна,; Бабаджанова Нозима Абдуллаевна, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Мазкур  тадқиқотлар  тупроқ,  нам  тупроқ  ва  ультрабинафша  нурлари таъсирининиг  тўқимачилик  материалларига  салбий  таъсирларини  ўрганишга бағишланган.