TURISTIK KLASTERLARNING ASOSIY XUSUSIYATLARI VA RAQOBATGA TA`SIRI - O`runboyeva Sotima, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya . Mazkur maqolada turistik klasterlarning asosiy xususiyatlari va ularning  raqobatga  ta`siri  ko`rib  chiqilgan  va  marketing  sohasini  bilan  tursitik klasterlar bilan birgalikda yuritish uchun taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan