ABDULHAMID SULAYMONQUL O‘G‘LI CHO‘LPON IJODINING ICHKI ISHLAR ORGANLARI XODIMLARINING MA’NAVIY QIYOFASINI SHAKLLANTIRISHDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Raximov Xurshidbek Mansurbek o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ichki ishlar organlari xodimlarining ma’naviy qiyofasini shakllantirishda eng muhim omillardan bo’lmish, Abdulhamid Sulaymonqul o‘g‘li Cho‘lpon ijodining  ahamiyati xususida fikr yuritilgan.