TA'LIMDA O'Z-O'ZINI BAHOLASH VA O'ZARO BAHOLASH JARAYONLARINI RAQAMLASHTIRISHNING USULLARI VA AFZALLIKLARI - Ergashev Bobomurod Eshbo’ri o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:    Ta'limda  o'z-o'zini  baholash  va  o'zaro  baholash  jarayonlarini raqamlashtirishning  usullari  va  afzalliklariga  bag'ishlangan.  Unda  raqamli platformalar,  mobil  ilovalar  va  maxsus  dasturiy  ta’minotlardan  foydalanish  orqali o‘quvchilarning o‘z o‘rganish natijalarini mustaqil tahlil qilishi va bir-birini baholashi uchun sharoit yaratish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Raqamli vositalarning bu jarayonlarni yanada shaffof, ob’yektiv va samarali qilishdagi o‘rni tahlil qilinadi.