ANDIJON VILOYATI BO‘Z TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Qodirov Shahriddin Najmiddin o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Andijon viloyat Bo‘z tumani 2021-2023 yillarda tashabbusli budjetlashtirish jarayoni, ajratilgan mablag‘lar miqdori, amalga oshirilgan loyihalar tahlil qilingan.