TDYUDA DUAL TA’LIM VA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Avliyoqulov Bekmirza Bektemirovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2025-yil 26-noyabrdagi PF–232-son Farmoni hamda 2026-yil 5-yanvardagi PQ-1-son Qarori  doirasida  Toshkent  davlat  yuridik  universiteti  (TDYU)  jamoasi  tomonidan amalga oshirilayotgan kompleks chora-tadbirlar tahlil qilinadi. Maqolada dual ta’lim tizimining  huquqiy  va  amaliy  asoslari,  nazariya  va  amaliyot  integratsiyasini ta’minlashning zamonaviy mexanizmlari hamda kadrlar tayyorlash sifatini oshirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni yoritilgan.