YENGIL SANOAT SOHASIDA MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI - Egamova Dilfuza Ikramovna,; Burhonova Sevinch Vahob qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  yengil  sanoat  yo‘nalishida  mutaxassislar tayyorlashning zamonaviy usullari, kasbiy ta’lim tizimida amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati hamda kompetensiyaviy yondashuvning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, rus tilining kasbiy kommunikatsiya vositasi sifatidagi ahamiyati yoritiladi.