QISHLAB CHIQQAN ASALARILARNI ALMASHTIRISH VA PARVARISHLASHNI O‘RGANISH - G’aniyev Yusufkabir Olimovich; Yaxshiyev Mirzohid Abdurahmonovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  qishlab  chiqqan  asalarilarni  almashtirish  va parvarishlashni o‘rganish haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.