GAZ TAQSIMLASH MEXANIZMI - Saydullayev Qahramon Kenjayevich,; Hasanov Rasuljon Rahimovich, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  gaz  taqsimlash  mexanizmi  vazifasi,gaz taqsimlash  mexanizmi  tuzilishi,gaz  taqsimlash  mexanizmi  ishlash  prinsipi  haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.