BENZINLI DVIGATELLARDA YONILG’I PURKASH TIZIMLARINI UMUMIY TEKSHIRISH. - Parpiyev Mirzohid Nosirjonovich; Yunusaliyev Umidjon To’ychiboy o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada benzinli dvigatellarning turlariishlash printsipi va  yordamchi  ishchi  tizimlari  benzinli  dvigatellarda  yonilg‘i  purkash  tizimlarini umumiy tekshirish haqida tushunchalarga ega bo’ladilar.