ELEKTRON TA’LIM RESURSLARINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - Mag'ripova Moxinur Jaxongir qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Hozirgi  kunda  elektron  ta’lim  resurslari  ta’lim  jarayonining ajralmas  qismiga  aylangan.  Ular  o‘quvchilarga  va  o‘qituvchilarga  zamonaviy texnologiyalar yordamida bilim  olish va ta’lim berish imkoniyatlarini taqdim etadi. Elektron ta‘lim resurslari, masalan, onlayn kurslar, videodarslar, interaktiv dasturlar va mobil ilovalar, ta’lim jarayonini yanada samarali va qulay qilishga yordam beradi.