TEXNOLOGIK TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARIGA INGLIZ TILI DARSLARINI O‘QITISH TEXNOLOGIYASI - Adambayev Umidbek Jumanazar o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo‘nalishi talabalariga ingliz tilini  o‘qitishning  zamonaviy  metodlari,  pedagogik  texnologiyalari  va  xorijiy  tilni kasbiy  faoliyat  bilan  integratsiya  qilish  masalalari  atroflicha  tahlil  qilingan. Tadqiqotda talabalarning texnik lug‘at boyligini oshirish, muhandislik va texnologik jarayonlarni  ingliz  tilida  bayon  etish  hamda  kommunikativ  kompetensiyalarni rivojlantirish  bo‘yicha  metodik  tavsiyalar  ishlab  chiqilgan.  Shuningdek,  AKT  va loyihaviy ta’lim usullarining samaradorligi ilmiy jihatdan yoritilgan.