TOSHKENTNING IJTIMOIY HAYOTI VA FAYNBERG SHE’RIYATI - Shukurova Namuna Hasanovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  Toshkent  shahrining  ijtimoiy  hayoti  Aleksandr  Faynberg she’riyati  misolida  tahlil  qilinadi.  Shoir  asarlarida  shahar  muhiti,  odamlar  ruhiyati, kundalik  hayot  manzaralari  va  ma’naviy  qadriyatlar  qanday  aks  etgani  yoritiladi. Faynberg she’riyati orqali Toshkentning tarixiy va zamonaviy ijtimoiy qiyofasi ochib beriladi.