JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA PROFILAYLING INSTITUTINING KONSTITUTSIYAVIY CHEGARALARI VA HUQUQIY MEXANIZMLARI - Bahriddin G‘iyosov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  jamoat  xavfsizligini  ta’minlash  jarayonida profilayling  institutidan  foydalanishning  konstitutsiyaviy-huquqiy  asoslari,  uning qo‘llanish chegaralari hamda inson huquq va erkinliklarini ta’minlash bilan bog‘liq masalalar tahlil qilinган.