ОПЕРАЦИЯДАН КЕЙИНГИ ВЕНТРАЛ ЧУРРАЛАРНИ ЖАРРОҲЛИК ЙЎЛИ БИЛАН ДАВОЛАШГА ИНДИВИДУАЛ ЁНДАШУВ - Баҳриев Баҳром Лапасович,; Атоева Моҳигул Отабековна,; Атоева Азиза Отабековна,; Давлатов Зариф Ихтиёрович, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация.  Мақолада  операциядан  кейинги  вентрал  чурраларни операциядан  олдинги  тайёрлаш  ва  жарроҳлик  йўли  билан  даволаш  бўйича адабиётлар  шарҳи  келтирилган.  Адабиётларда  вентрал  чуррани абдоминопластика билан тўлдириш зарурати ва мақсадга мувофиқлиги ҳақида мантиқий, тўлиқ клиник тадқиқотларга асосланган.