IJTIMOIY TARMOQLAR ASRIDA YOSHLARDAGI POETIK QARASHLAR VA BADIIY TAJRIBALAR - Adhamova Mohlaroy Nodirbek qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada ijtimoiy tarmoqlar davrida yosh ijodkorlarning poetik qarashlari,  badiiy  izlanishlari  va  raqamli  muhitdagi  ijodiy  faolligi  tahlil  qilinadi. Raqamli texnologiyalar tez sur’atlar bilan rivojlanayotgan hozirgi davrda adabiyot ham shakl va mazmun jihatidan o‘zgarib bormoqda. Yosh shoirlar ijtimoiy tarmoqlar orqali o‘z  ijod  mahsullarini  keng  auditoriyaga  taqdim  etishmoqda,  bu  esa  zamonaviy she’riyatda yangi yo‘nalish va uslublarning shakllanishiga olib kelmoqda.