JINOYAT PROTSESSIDA RAQAMLI DALILLARNING HUQUQIY MAQOMI: MUAMMOLAR VA ISTIQBOLLAR - S.Yusupov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy jinoyat protsessida raqamli dalillar, xususan, skrinshotlar, audio va video xabarlarni dalil sifatida tan olishning huquqiy muammolari  tahlil  qilinadi.  Muallif  raqamli  ma’lumotlarning  o‘ziga  xos xususiyatlarini hisobga olgan holda, amaldagi Jinoyat-protsessual kodeksiga kiritilishi lozim bo‘lgan o‘zgartirishlar bo‘yicha takliflar beradi.