AVTOMOBILLARNI TASHISH VA VAQTINCHA SAQLASH UCHUN PLATFORMALAR - Xidirnazarov Samandar Gulyam o‘g‘li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: ushbu maqolada hozirgi kunda avtomobillarni tashish va ularni saqlash  uchun  vagonlarga  platforma  vagonlarga  o‘rnatiladigan  va  platforma vagonlardan  olib  tashish  va  saqlash  bilan  shug‘ullanuvchi  logistik  markazlarda avtomobillar saqlanib turuvchi ochiq turdagi platformalarni ishlab chiqish muhokama qilinadi.