BOSHLANG'ICH FUNKSIYA - Jumayeva Hurmatoy Xolmurotovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Ushbu    maqolada  boshlang’ich  funksiya  tushunchasi,  ularning  matematika fanidagi o’rni,  ta’riflari, boshlang’ich funksiyani topishga doir misollar va ularning yechilish usullari keltirilgan.