NO-TILL TEXNOLOGIYASI: TUPROQ UNUMDORLIGINI TIKLASHNING INNOVATSION YO‘LI - Temirkulova Nargiza Maminjanovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Bugungi  kunda  qishloq  xo‘jaligida  resurslardan  samarali  foydalanish,  tuproq unumdorligini saqlash va ekologik muammolarni kamaytirish dolzarb vazifalardan biri hisoblanadi. Shu nuqtai nazardan  No-till texnologiyasi va unga  mos seyalkalarning ahamiyati tobora ortib bormoqda.