AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING AVTOMOBIL YO’LLARINI LOYIHALASH ISHLARIGA TADBIG’I - Eshquvvatov Ulug’bek Abdulla o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil yo’llarini loyihash, avtomobil yo’llarini trassasini  o’tkazish,  piketlash,  bo’ylama  kesimni  loyihalash,  ko’ndalang  kesimni loyihalash, avtomobil yo’llari koridorini o’tkazish kabi masalalar yoritilgan.