RASPUTINNING “FRANSUZ TILI SABOQLARI”, ASARI – INSONIY G’OYALAR TALQINI - Muydinjonova Dilorom; Xomidova Malohat (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Fransuz  tili  saboqlari  asarida  qishloqdan  shaharga  o‘qish  uchun kelgan kambag‘al bola hayoti tasvirlanadi. U bilim olishga intilsa-da, ochlik, yolg‘izlik va moddiy qiyinchiliklar sabab murakkab hayot kechiradi. Shu sharoitda u pul topish uchun qimor o‘yinlariga aralashib, ichki kurashni boshdan kechiradi. Asarda ehtiyoj va halollik o‘rtasidagi ziddiyat yoritiladi.