BOLALARDAGI AGRESSIV XATTI-HARAKATLAR SHAKLLANISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Ro'ziyeva Sarvinoz Ilhomovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur  maqolada  bolalarda  agressiv  xatti-harakatlarning  yuzaga  kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, ularning shakllanish jarayoni hamda oldini olish yo‘llari  yoritiladi.  Shuningdek,  oila,  maktab  va  ijtimoiy  muhitning  bolalar  xulqiga ta’siri tahlil qilinadi.