KOMIL XORAZMIY IJODIDA BADIIY TASVIR: AN'ANA VA NOVATORLIK - YAMINOVA MUXAYYO SHUHRATILLO QIZI (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada Komil Xorazmiy ijodida aks etgan an’anaviy poetik tasvirlar tadriji tahlil etilgan. Mumtoz adabiyotga oid badiiy tasvir vositalarining Komil Xorazmiy ijodidagi o'ziga xosligi  yoritilgan.