ZAMONAVIY AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB O‘ QITUVCHI PROFESSIONAL KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Egamberdiyeva Gulzoda; Umnov D.G (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  zamonaviy  axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining (AKT) ta'lim sifatini oshirish va pedagoglarning kasbiy mahoratini takomillashtirishdagi  roli  tahlil qilinadi.  Ta’ lim  jarayonida  raqamli  texnologiyalar, onlayn  platformalar  va  interaktiv  vositalardan  samarali  foydalanish  o‘qituvchining pedagogik  mahoratini  oshirish,  dars  jarayonini  yanada  qiziqarli  va  samarali  tashkil etish imkonini yaratadi.