ISTE’MOL SAVATCHASI VA YASHASH UCHUN ZARUR MIQDOR KO’RSATGICHLARI TAHLILI - Tursunaliev Abror,; Toshpo'latov Abduqodir,; Maxmudov Abdulxamid, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  ilmiy  maqolada  MDH  mamlakatlaridagi  iste'mol savatchasi  va  yashash  uchun  zarur  miqdor  ko'rsatgichlari  chuqur  tahlil  qilinadi  va MDH mamlakatlarida yashash uchun zarur bo'lgan miqdor ko'rsatgichlari, iqtisodiy sharoitlar va aholi daromadlari bilan bog'liq ravishda ko'rib chiqiladi. Shu bilan birga iste’mol  savatchasi  va  zarur  miqdor  ko’rsatgichlarini  yaxshilash  uchun  tavsiyalarni ham o’z ichiga oladi.