QORAQOLPOG’STONDAGI OROL DENGIZI SABABLI KELIB CHIQADIGAN EKOLOGIK MUOMMALAR KONTEKSTIDA FIZIK HODISALARNI TUSHINTIRISHDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Abjaliev S; Omarova Z (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  Orol  dengizining  qurishi  natijasida  Qoraqalpog‘istonda yuzaga kelgan ekologik muammolar asosida fizik hodisalarni o‘qitishda multimedia texnologiyalaridan  foydalanish  imkoniyatlari  yoritiladi.  Ushbu  yondashuv o‘quvchilarning bilimini oshirish va ekologik tafakkurini rivojlantirishga xizmat qiladi.