MULOQOT KOʻNIKMALARINING SHAKLLANISHI HAMDA SHAXSLARARO MUNOSABATLAR - Bektemirova Na'munaxon Abduvoxidovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqolada  inson  hayotida  muloqotning  ahamiyati,  uning  qanday shakllanishi va odamlar o‘rtasidagi munosabatlarga ta’siri haqida so‘z yuritiladi.