АҲОЛИ ВА ҲУДУДЛАРНИ ФАВҚУЛОДДА ВАЗИЯТЛАРДАН МУҲОФАЗА ҚИЛИШНИНГ ИҚТИСОДИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ ВА ХОРИЖИЙ МАМЛАКАТЛАР ТАЖРИБАСИ. - Очилова Нурбиби Райимовна, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотацияси. Фавқулодда вазиятлар оқибатларини иқтисодий-ижтимоий баҳолаш  келтирилган.  Ўзбекистон  Республикаси  қонунларида  фавқулодда вазиятлардан  муҳофазаси  қилиш  тадбирларини  молиявий-иқтисодий бошқаришни  тартибга  солувчи  қоидалари,  етакчи  хорижий  мамлакатлар тажрибаси ёритилган.