TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Mamatkodirov Maxammadali Mamatisakovich,; Shaxzodaxon Xomidova Ismoiljon qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  turizm  sohasini  rivojlantirishda  raqamli texnologiyalarning roli ilmiy asosda tahlil qilinadi. Xususan, raqamli transformatsiya, sun’iy  intellekt,  onlayn  platformalar  va  raqamli  marketing  vositalarining  turizm industriyasiga ta’siri statistik ma’lumotlar asosida yoritiladi. Shuningdek, sohaga oid muammolar va istiqbolli yo‘nalishlar aniqlanadi.