BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MUSIQIY IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Raxmonberdiyeva S.M., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijodkorlik  –  faoliyatining  inson  ongida  oliy tarzda paydo bo‘lishi,  uning bunyodkorlik  faoliyati bilan  belgilanishi,  boshlang‘ich sinf  o‘quvchilarining  musiqiy  qobiliyatlarini  shakllantirish  omillari,  musiqiy  ijodiy jarayoni  tashkil  etish  hamda  musiqa  darslarida  o‘quvchilar  ijodkorlik  faoliyatini oshirish usullar haqida bayon etilgan.