ЖАМОАТ ТАРТИБИГА ҚАРШИ ЖИНОЯТЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШНИНГ ЖИНОЯТ-ПРОЦЕССУАЛ ЖИҲАТЛАРИ - Astanov Shaxzod Shoyimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  жамоат  тартибига  қарши  жиноятларни олдини олишнинг жиноят-процессуал асослари, суриштирув ва дастлабки тергов органларининг бу борадаги ваколатлари ҳамда қонунчиликни такомиллаштириш масалалари таҳлил қилинади.