ZAMONAVIY O‘QUV MUASSASALARIDA O‘QUV-USLUBIY TA’MINOT: NAZARIY VA AMALIY ASOSLAR - Qurbonova Ruxshonaxon. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  zamonaviy  o‘quv  muassasalarida  o‘quv-uslubiy ta’minotning mazmun-mohiyati, uning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni hamda raqamli  transformatsiya  sharoitida  takomillashuv  jarayonlari  ilmiy  jihatdan  tahlil qilinadi.  Ta’lim  jarayonini  samarali  tashkil  etishda  o‘quv  rejalari,  fan  dasturlari, darsliklar, metodik qo‘llanmalar va elektron resurslarning ahamiyati ochib beriladi. Shuningdek,  O‘zbekiston  Respublikasida  ta’lim  tizimini  modernizatsiya  qilish jarayonlari,  xususan,  O‘zbekiston  Respublikasi  Oliy  ta’lim,  fan  va  innovatsiyalar vazirligi faoliyati doirasida amalga oshirilayotgan islohotlar kontekstida o‘quv-uslubiy ta’minotni rivojlantirish yo‘nalishlari yoritiladi.