PEDAGOGIK MAHORATNI MUSTAHKAMLASH VA ULARNING YUQORI DARAJADA BO‘LISHINI TA’MINLASH CHORA-TADBIRLARI - Sobirova Dildora (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Ushbu  maqolada  ta'lim  jarayonida  pedagogik  mahoratni  o'rni  va  ularning yuqori  darajada  bo'lishini  ta'minlash,uning  tarkibiy  qismlari  hamda  o'qituvchining kasbiy  komponentligini  ta'minlash  chora  tadbirlari  tahlil  qilinadi.Jahon  va  O'zbek tajribasi asosida pedagogik mahoratni rivojlantirish omillari yoritiladi.