BOZOR INFRATUZILMASI VA UNING UNSURLARI - Oybek Hasanov, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bozor  infratuzilmasining  mazmun-mohiyati,  iqtisodiy tizimdagi o‘rni va asosiy tarkibiy qismlari keng yoritiladi. Bozor infratuzilmasining ishlab chiqarish va iste’mol jarayonlarini uzviy bog‘lovchi tizim sifatidagi ahamiyati tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  uning  rivojlanish  yo‘nalishlari  va  zamonaviy iqtisodiyotdagi o‘rni ochib beriladi.