ZAMONAVIY DARSNI TASHKIL ETISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Saidaxmedova Guliraʼno., (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
O‘zbek  tilida:  Ushbu  maqolada  zamonaviy  ta’lim  tizimida  pedagogik texnologiyalarning  o‘rni,  dars  samaradorligini  oshirishdagi  ahamiyati  va  interfaol metodlardan foydalanishning afzalliklari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi va talaba o‘rtasidagi kommunikatsiyani yangi bosqichga olib chiqish masalalari tahlil qilingan.